Home » Nieuws » Enra Fietsverzekeringen

Enra Fietsverzekeringen

U kan vanaf heden bij Fietsen Sonneville terecht voor een passende fietsverzekering!

Fietstochten voor uw plezier of woon-werkverkeer: uw fiets brengt u waar u heen wilt en wanneer u dat wilt. Vrijheid verzekerd. Helaas is schade of diefstal van uw fiets niet altijd te voorkomen. In dat geval wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan dankzij de ENRA fietsverzekering. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich van onbezorgd fietsplezier. Met een ENRA fietsverzekering verzekert u vlot uw nieuwe of gebruikte fiets. Ook accessoires zijn eenvoudig verzekerbaar en uw fiets is wereldwijd verzekerd.

U kunt bij ENRA kiezen tussen verschillende verzekeringen. Wilt u alleen een verzekering die ervoor zorgt dat diefstal van uw fiets gedekt is? Of wilt u ook schade verzekeren? U kiest zelf wat u verzekert!

Optimaal Diefstal

Als u alleen het risico van diefstal wilt verzekeren, kiest u voor Optimaal Diefstal. Hiermee is diefstal van uw fiets verzekerd. Ook als er onderdelen van uw fiets gestolen worden (zoals uw accu) is dit gedekt bij deze verzekering.

Optimaal Omnium

Wilt u daarnaast ook verzekerd zijn voor schade aan uw fiets? Dan is Optimaal Omnium voor u de beste verzekering. Bij deze verzekering is standaard ENRA Fietsbijstand 24/7 in Europa inbegrepen.

Vrijstelling en afschrijving

Bij diefstal geldt geen vrijstelling. Bij schade is de vrijstelling € 35. Afschrijving hanteren wij alleen op de accu van uw E-bike. Voor een racefiets of mountainbike geldt een afwijkende vrijstelling.

Fietsbijstand

Pech zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Onze fietsbijstand zorgt ervoor dat u wordt opgehaald en samen met uw fiets wordt teruggebracht naar het beginpunt van uw fietstocht. Fietsbijstand is geldig in heel Europa. We staan 24/7 voor u klaar. Bij Optimaal Omnium is fietsbijstand standaard meeverzekerd.

Verlengde garantie

Voor uw nieuwe E-bike geldt een fabrieksgarantie. U kunt ervoor kiezen de garantieperiode te verlengen naar 5 jaar. Na afloop van de fabrieksgarantie biedt ENRA u een verlengde garantie.

Meer nieuws bekijken

Openingsuren:

  • maandag: 13u30 - 17u00
  • dinsdag: 13u30 - 17u30
  • woensdag: 13u30 - 17u00
  • donderdag: enkel op afspraak
  • vrijdag: 13u30 - 17u30
  • zaterdag: 9u00 - 13u00
Gesloten op zondag.
Na de openingsuren ook op afspraak.

Fietsen Sonneville

Warandelaan 56
9230 Wetteren

Tel.: 0475 21 72 40
Volg ons op Facebook!
© Wowart.