Home » Winkel

Winkel

De juiste fiets is er voor jou. Wij hebben een ruim aanbod mét advies om u helpen bij het vinden van uw perfecte fiets! Ook als u fietsaccessoires of -onderdelen nodig heeft, helpen we u graag in onze winkel.

Officieel verdeler

Fietsen Sonneville is uw one-stop-shop voor alles wat met fietsen te maken heeft! Wij bieden een brede selectie van hoge kwaliteit fietsen en we zijn een officiële distributeur van een aantal geweldige merken zoals Granville, Oxford, Merida, Frappé en Dahon. U kunt u erop vertrouwen dat u de best mogelijke service bieden.
Ontdek onze fietsen

Onderdelen

Kom naar onze winkel als je fietsonderdelen nodig hebt. We hebben een grote voorraad Shimano onderdelen, banden van Michelin, Maxxis, Cst en Schwalbe om er maar een paar te noemen! Ook de recreatieve doe-het-zelver komt hier zeker aan zijn trekken.

Bagage en veiligheid

Het assortiment van de winkel omvat een breed scala aan fietsaccessoires, van sloten en helmen tot verlichting. Uw veiligheid en comfort kunnen bij Fietsen Sonneville vertrouwen op gerenommeerde merken zoals AXA, Abus, Basil, New looxs.

Bij Fietsen Sonneville krijgt u persoonlijk en deskundig advies.

Openingsuren:

  • maandag: 13u30 - 17u00
  • dinsdag: 13u30 - 17u30
  • woensdag: 13u30 - 17u00
  • donderdag: enkel op afspraak
  • vrijdag: 13u30 - 17u30
  • zaterdag: 9u00 - 13u00
Gesloten op zondag.
Na de openingsuren ook op afspraak.

Fietsen Sonneville

Warandelaan 56
9230 Wetteren

Tel.: 0475 21 72 40
Volg ons op Facebook!
© Wowart.